Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / 'Les cançons de pandero', xerrada-concert amb Artur Blasco i Heura Gaya

'Les cançons de pandero', xerrada-concert amb Artur Blasco i Heura Gaya

L'activitat tindrà lloc aquest divendres, 30 de gener, a les 19.30 hores, a la Biblioteca Sant Agustí de la Seu d’Urgell Es tracta del colofó a una exposició sobre les cançons de tambor

Artur Blasco - Xerrada 'Cançons de pandero'
Artur Blasco - Xerrada 'Cançons de pandero'
29/01/2015 14:20

La Biblioteca Sant Agustí de la Seu d’Urgell acollirà demà divendres, 30 de gener, a dos quarts de vuit de la tarda, la xerrada-concert ‘Cançons de Pandero’ a càrrec del musicòleg Artur Blasco i d’Heura Gaya, membre del grup Tornaveus.

Aquest acte posa el colofó a l’exposició, que porta el mateix nom, i que durant tot el mes de gener ha estat instal•lada a la biblioteca urgellenca. La mostra ‘Cançons de Pandero’, creada per la Xarxa de les Cases de la Festa i el Museu Etnològic de Barcelona per donar a conèixer el món del pandero, és una retrospectiva sobre les cançons de tambor a càrrec de dones, molt presents a finals del segle XIX i principis del XX a Catalunya.

La xerrada anirà a càrrec d’Artur Blasco qui n’ha fet el recull més interessant i important d’aquesta exposició dedicada a aquestes cançons amb pandero. L’acte es clourà amb un petit concert d’Heura Gaya, qui cantarà algunes d’aquestes populars cançons.

Mostrar formulari de contacte