Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Les conferències on-line amb l'Hospital Sant Joan de Déu continuaran després de l'estiu

Les conferències on-line amb l'Hospital Sant Joan de Déu continuaran després de l'estiu

L’àrea de Pediatria de l’Alt Urgell valora molt positivament l’experiència, a la qual ja s’han sumat centres mèdics de Mèxic i els Estats Units La darrera de les xerrades s’ha centrat en l’educació sexual

Hospital Sant JOan de Déu - Logo
Hospital Sant JOan de Déu - Logo
03/06/2010 12:13

Les xerrades on-line a la Seu d’Urgell amb l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona continuaran després de l’estiu. Així ho ha afirmat el cap de Pediatria de l’Alt Urgell, Jordi Fàbrega, que valora molt positivament l’experiència, “malgrat que en alguna de les sessions s’ha hagut de solucionar alguns problemes tècnics”. La proposta de fer xerrades formatives a través d’Internet ha estat molt ben rebuda i progressivament s’hi han sumat d’altres centres hospitalaris de Catalunya, com el de Vic, o de països com Mèxic o els Estats Units.

L’organització del cicle expressa la seva satisfacció per la participació dels pares i mares de la comarca en les diferents conferències, “que s’han centrat en temes com la dermatologia o l’educació sexual i que han abordat situacions de dubtes per als pares amb infants de diferents edats, des del primer mes de vida a l’adolescència”.

El cicle de videoconferències es va iniciar el passat mes de gener i s'han dut a terme cinc xerrades diferents, fruit del conveni de col•laboració entre CatSalut, ICS i la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell i l'Hospital infantil de Sant Joan de Déu. Les conferències tenien l'objectiu de promocionar la salut dels infants i adolescents.

Aquesta iniciativa complementa la tasca diària que es fa des de l’àrea de pediatria alturgellenca. Fàbrega creu que el funcionament actual és “bo”. “Som un equip cohesionat, en què hi ha hagut una bona adaptació”, especifica.

Mostrar formulari de contacte