Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Les empreses d'esports d'aventura veuen l'aeroport Andorra-La Seu com una oportunitat

Les empreses d'esports d'aventura veuen l'aeroport Andorra-La Seu com una oportunitat

El president del gremi al Pallars Sobirà, Florido Dolcet, creu que la instal·lació pot apropar nous clients amb poder adquisitiu mitjà o alt El sector es marca l'objectiu de competir amb d'altres destins semblants a escala internacional

Ràfting al riu Noguera Pallaresa
Ràfting al riu Noguera Pallaresa
26/01/2015 19:25

El president de l'Associació d'Empreses d'Esports d'Aventura del Pallars Sobirà (AEEAPS), Florido Dolcet, ha valorat positivament la recent posada en funcionament de l'aeroport Andorra-La Seu d'Urgell com a instal·lació comercial i d'ús públic. Dolcet recorda que una de les grans mancances del Pirineu són les comunicacions i per això creu que "qualsevol millora en aquest sentit és benvinguda". 

En declaracions a l'ACN, l'empresari pallarès ha explicat que les empreses d'esports d'aventura veuen aquest servei com "una bona oportunitat" per captar nous clients, amb un nivell adquisitiu mitjà o alt. Dolcet hi ha afegit que aquest turista encaixa perfectament amb el servei de qualitat que estan donant les empreses de la comarca.

El president de les empreses d'esports de natura es mostra contundent i ha dit que ''cal ser capaços d'aprofitar l'aeroport i que els clients no se'ns escapin cap a fora'', en referència a d'altres destins internacionals d'aigües braves. Dolcet conclou que el que han de fer ara les empreses és posar-se a treballar per crear paquets turístics que tinguin en compte aquesta nova infraestructura per poder-se beneficiar de l'aeroport.

Mostrar formulari de contacte