Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Les firetes de la Festa Major canvien d'ubicació

Les firetes de la Festa Major canvien d'ubicació

S’instal.laran al pàrquing del Doctor Peiró i en un petit tram del Camí Ral de Cerdanya La mesura s’ha pres pels suggeriments i queixes dels veïns del passeig Pasqual Ingla

Muntatge de l'envelat a la Plaça Catalunya
Muntatge de l'envelat a la Plaça Catalunya
25/07/2008 21:09

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell traslladarà les atraccions de la Festa Major. Aquest any les firetes se situaran al pàrquing del Doctor Peiró i en un petit tram del Camí Ral de Cerdanya, i no pas al passeig Pasqual Ingla, lloc on s’instal.laven des de fa molts anys. Així ho ha comunicat la regidora de Festes del consistori urgellenc, Mireia Pellicer, que ha justificat la mesura “pels suggeriments del veïnat i algunes queixes per la proximitat dels ginys amb els edificis de la zona”.

L’objectiu de la mesura és allunyar el soroll del centre de la ciutat i atansar-lo als escenaris dels concerts. Malgrat tot, la majoria de les activitats festives continuaran fent-se en espais més cèntrics. Així, les actuacions infantils s’ubicaran a la plaça de les Monges; els balls per a la gent gran a la Plaça Catalunya; i les demostracions i activitats diverses a l’avinguda Pau Claris. Els esports no canviaran d’ubicació.

Mostrar formulari de contacte