Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / 'Les trifulgues dels germans garapinyada', amb Teatre Mòbil a la Seu d'Urgell

'Les trifulgues dels germans garapinyada', amb Teatre Mòbil a la Seu d'Urgell

L'obra es podrà veure aquest dissabte, 24 de març, a les 18.00 hores, al Teatre Guiu La peça teatral compta amb la direcció de Marcel Gros

Les trifulgues - Teatre Mòbil
Les trifulgues - Teatre Mòbil
23/03/2012 12:40

La companyia Teatre Mòbil ens porta aquest dissabte, 24 de març, l'espectacle infantil Les trifulgues dels germans Garapinyada al Teatre Guiu de la Seu d'Urgell, a les sis de la tarda. El preu de l'entrada és de 5 euros.

Amb 'Les trifulgues dels germans Garapinyada', Teatre Mòbil proposa una obra a l'estil dels seus orígens teatrals, plena de senzillesa, visualitat i molta diversió per a tota la família.

Els germans Garapinyada, comediants d'anomenada, emprenen un viatge insòlit que els portarà a travessar mars i muntanyes per representar l'obra Colombina i Pierrot, o l'amor venia amb Hula Hoop. Però quan tres sapastres aspiren a uns propòsits tan elevats, tot són desastres i desventures teatrals que faran riure al públic una bona estona.

'Les trifulgues dels germans Garapinyada' és el catorzè espectacle de la companyia, que ha guanyat el premi al millor espectacle de la Mostra de Teatre Infantil i Juvenil d'Igualada 2011.

L'obra està interpretada per Marc Fonts Barrachina, Jordi Girabal i Atilà Puig, sota la direcció Marcel Gros.

Mostrar formulari de contacte