Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Les Valls d'Aguilar aprova de forma definitiva la nova ordenança d'empadronament

Les Valls d'Aguilar aprova de forma definitiva la nova ordenança d'empadronament

L’equip de govern desestima 67 al.legacions, 31 d’elles de veïns del poble Vidal  justifica l’aprovació en considerar que només s’hi oposa un 10% de la població del municipi

Noves de Segre
Noves de Segre
09/09/2009 14:20

El ple de les Valls d’Aguilar ha aprovat aquest dimarts per majoria absoluta, amb els vots a favor del PSC-Progrés i els vots en contra de CIU, la nova ordenança d’empadronament, que ha de regular el registre d’habitants al municipi. L’equip de govern va desestimar ahir un total de 67 al.legacions a la norma, de les quals 31 pertanyien a veïns del municipi i 35 a persones no residents. 

Segons ha especificat en un comunicat l’alcaldessa, Dolors Vidal, aquesta xifra només correspon a un 10 per cent del padró, "fet que en justifica l’aprovació”. Per Vidal, "és simptomàtic que el 90 per cent dels veïns no han mostrat preocupació amb la possible aplicació de la normativa i només tres persones han vingut a consultar el document durant el període d’exposició pública”.

Pel que fa a la nova ordenança, l’alcaldessa ha reiterat que “l’Ajuntament no fa disposicions il.legals ni va en contra de la Llei amb aquesta aprovació”. Així mateix, defensa la legalitat del text i afirma que no és “ni racista, ni discriminatori, sinó transparent i regulador”. En aquest sentit, Vidal expressa la satisfacció per haver regularitzat l’empadronament “que en l’anterior legislatura de CIU era un procés del tot indocumentat i irregular”.

Mostrar formulari de contacte