Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Escacs Club La Seu, guanyador de la Lliga Enroca't

L'Escacs Club La Seu, guanyador de la Lliga Enroca't

L'entitat urgellenca ha assolit la primera posició final en aquest torneig en línia impulsat pels Consells Esportius comarcals de tot Catalunya. El campionat s'ha dut a terme entre els mesos de novembre i març

Participació del Club Escacs La Seu a la Lliga Enroca't (Foto: Club Escacs La Seu)
Participació del Club Escacs La Seu a la Lliga Enroca't (Foto: Club Escacs La Seu)
27/04/2021 12:55

L'Escacs Club La Seu d'Urgell s'ha proclamat guanyador de la Lliga Enroca't 2020-2021, que s'ha dut a terme al llarg dels darrers mesos per internet, a través de la plataforma 'Lichess on line'. El campionat es va disputar entre el 14 de novembre i el 6 de març i ha estat organitzat pels Consells Esportius de totes les comarques de Catalunya.

El club urgellenc també ha aconseguit la primera posició final en la classificació corresponent als consells esportius. Els representants de l'entitat en aquest 15 caps de setmana de competició han estat de diverses categories, des de benjamí (amb Margot Ribó i Genís Conde) fins als veterans, amb Josep Lluís Ortega i Josep Vañó, passant per antics alumnes del club i aficionats no federats. Des de l'Escacs Club La Seu valoren els resultats com "un èxit rotund sense precedents a la comarca" pel que fa a aquest esport.

El president del club, Manuel Flores, ha rebut la copa de guanyadors aquest dilluns, dia 26, en un acte celebrat a la Sala Polivalent del Centre Cívic El Passeig. El lliurament del trofeu va anar a càrrec del regidor urgellenc i president del Consell Esportiu de l'Alt Urgell, Joan Llobera, acompanyat de Sergi Teba, membre de la junta del consell.

Mostrar formulari de contacte