Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Escola d'Hostaleria del Pallars organitza les seves segones Jornades Gastronòmiques

L'Escola d'Hostaleria del Pallars organitza les seves segones Jornades Gastronòmiques

Les sessions, entre aquest dilluns i divendres, permeten posar en contacte alumnes i cuiners i divulgar productes locals. Cinc estudiants que van participar a la primera edició ja treballen actualment amb professionals que hi van intervenir

Jornades Gastronòmiques de l'Escola d'Hostaleria del Pallars, a Sort (Foto: ACN)
Jornades Gastronòmiques de l'Escola d'Hostaleria del Pallars, a Sort (Foto: ACN)
31/01/2022 18:12

Amb la voluntat que els alumnes de l'Escola d'Hostaleria del Pallars coneguin els productes que es fan a la zona i com els cuiners professionals dels restaurants els incorporen a les seves cartes, aquesta setmana s'organitzen a Sort les II Jornades gastronòmiques. Des d'aquest dilluns i fins a divendres hi haurà onze ponències.

Els encarregats d'inaugurar les Jornades han estat els productors de pollastres ecològics Torre d'Erbull (Pallars Jussà) i Arnau París, guanyador del programa MasterChef de TVE i originari de la Vall de Meià (Noguera). Aquestes sessions també serveixen perquè els professionals del Pallars Sobirà i del Jussà coneguin els alumnes i els puguin incorporar a treballar als seus establiments.

Miquel Madrigal, cap d'estudis de l'Escola d'Hostaleria del Pallars, ha explicat a l'ACN que van crear les Jornades per posar en contacte els productors, els cuiners i els alumnes i per crear sinergies entre tots ells. Madrigal ha dit que la primera edició ja va anar molt bé, tal com ho demostra que cinc alumnes de l'Escola van acabar treballant amb cuiners que hi havien participat

André Fernández, un dels alumnes, ha assegurat que treu molt profit d'aquesta activitat i que li permet productes com els pollastres de la Torre d'Erbull, els quals desconeixia que fossin propis del Pallars. Aquests cinc dies passaran per l'Escola de l'Institut Hug Roger III un total de set cuiners i tres productors.

 

Mostrar formulari de contacte