Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Escola Municipal d'Art de la Seu ofereix tallers de manualitats i cursos de fotografia

L'Escola Municipal d'Art de la Seu ofereix tallers de manualitats i cursos de fotografia

Les inscripcions es poden realitzar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana L'Escola Municipal de Música dóna l'oportunitat de prendre part en agrupacions musicals
Centre Cultural 'Les Monges'
23/09/2011 17:44

L'Escola Municipal d'Art de la Seu d'Urgell ofereix per la nova temporada tardor-hivern un ventall molt ampli de tallers de manualitats i cursos de fotografia que tindran lloc al centre cultural Les Monges de la nostra ciutat.

Respecte als cursos de setembre a juny, l'escola segueix oferint com cada any els de pintura, vinílic, acrílic i tècniques mixtes; el de ceràmica; el de manualitats per adults i el curs de dibuix, pintures i manualitats per a nens i nenes.

A més a més, també s'han organitzat d'altres activitats, com un taller de cistelleria, dos tallers sobre cartró i un altre taller sobre fabricació de nines; cursos de guarniments de Nadal, de Patchwork i de pintura sobre roba.

Respecte als quatre cursos de fotografia, es pot triar un curs de fotografia digital amb càmera compacta; dos cursos més amb càmera reflex; i un curs de photoshop.

Per a més informació cal dirigir-se a l'Escola Municipal d'Art, ubicada al centre cultural 'Les Monges'. Les inscripcions ja es poden realitzar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell.

Escola Municipal de Música

D'altra banda, l'Escola Municipal de Música de la Seu també, a més a més de la seva activitat docent, ofereix per aquest curs 2011-12 la possibilitat de poder prendre part en les agrupacions musicals, tant corals com instrumentals.

El programa contempla des del cant coral -per a petits, mitjans, adolescents, cor de noies i adults-, a la possibilitat de tocar en una big-band per poder interpretar peces de jazz, bandes sonores, entre un ampli repertori creatiu.

També es pot participar en les orquestres d'acordions cromàtics i diatònics; en un grup de guitarres clàssiques, així com en una orquestra simfònica.

A la secretaria de la mateixa Escola de Música es pot obtenir més informació de tota aquesta oferta musical. Les inscripcions també es poden fer a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament urgellenc.

Mostrar formulari de contacte