Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Escola Municipal de Música de la Seu participa al Festival de Joves Músics Europeus

L'Escola Municipal de Música de la Seu participa al Festival de Joves Músics Europeus

L'esdeveniment musical s'ha organitzat a Holanda, del 9 a l'11 de maig. El centre urgellenc ha comptat amb la representació de 19 estudiants i 2 professors

Participació urgellenca al Festival de Joves Músics Europeus (Foto: Ajuntament de la Seu)
Participació urgellenca al Festival de Joves Músics Europeus (Foto: Ajuntament de la Seu)
15/05/2018 17:05

Un total de 50 alumnes i 5 professors de les escoles municipals de música de la Seu d’Urgell, Berga i Puigcerdà han participat en el XIII Festival de Joves Músics Europeus, organitzat del 9 a l'11 de maig a Sneek (Holanda). El centre educatiu urgellenc ha comptat amb la representació de 19 estudiants i 2 professors.

Els alumnes de les tres escoles de música han actuat en concerts als espais Martinuskerk i Tramontana, a Sneek, i a Karmel Kerk, a la població de Woudsend. La coral conjunta va interpretar durant la primera part dels espectacles peces de música gospel, rock català i una havanera. Durant la segona part, la banda de l’Escola Municipal de Berga, en la que hi participava també alumnat de la Seu d'Urgell, va fer sonar la Patum.

Al Festival de Joves Músics Europeus hi han pres part enguany prop de 1.000 alumnes i professors de 26 escoles de música de diferents poblacions de Catalunya. A més, hi van assistir grups i conjunts d’escoles de música de tot Europa, amb intèrprets de 12 a 25 anys. El festival va acollir uns 6.000 joves de 23 països diferents.

Mostrar formulari de contacte