Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Escola Oficial d'Idiomes de la Seu d'Urgell obrirà les preinscripcions el 31 d'agost

L'Escola Oficial d'Idiomes de la Seu d'Urgell obrirà les preinscripcions el 31 d'agost

El centre urgellenc ofereix cursos presencials i semipresencials d'anglès i francès, a més de classes d'actualització. Com a novetat d'enguany, el test de nivell podrà fer-se en línia

L'EOI de la Seu d'Urgell obre les preinscripcions per al curs 2022-2023
L'EOI de la Seu d'Urgell obre les preinscripcions per al curs 2022-2023
18/08/2022 18:40

L'Escola Oficial d'Idiomes de la Seu d'Urgell (EOI) obrirà el 31 d'agost i fins al 5 de setembre la preinscripció per al nou curs 2022-2023. La sol·licitud es podrà presentar per internet (www.eoilaseu.cat) o presencialment. En aquest darrer cas, el tràmit només serà possible el dia 5, de les nou del matí a les dues del migdia, al centre urgellenc, ubicat al carrer Capdevila.

Com a novetat, des del moment en què es formalitzi la preinscripció i fins a l'11 de setembre estarà disponible en línia el test de nivell d'anglès i francès, per tal de formalitzar la matrícula. El resultat de la prova se sabrà en acabar i ja es podrà escollir grup i horari del curs assignat. Els horaris de tots els nivells es poden consultar a través d'un codi QR que apareix al cartell de promoció.

L'EOI urgellenca ofereix un any més cursos presencials o semipresencials per obtenir el certificat oficial en diversos nivells d'anglès (A1, A2, B1, B2.1 i B2.2 i C1) i de francès (A1, A2, B1, B2.1 i B2.2). Actualment el centre formatiu també organitza cursos d'actualització de coneixements.

Descomptes en la matrícula

Per als docents no universitaris que vulguin fer un curs, es disposa del programa PIA+, que permet gaudir d'una devolució en l'import base de la matrícula. D'altra banda, per als estudiants que al seu institut cursen una llengua estrangera diferent a l'escollida a l'EOI, hi ha bonificacions de fins al 50%.

L'EOI de la Seu és al carrer Capdevila 29, a l'edifici del Centre Cultural Les Monges. Es pot demanar informació sobre l'oferta formativa i els tràmits al telèfon 973 35 44 46.

Mostrar formulari de contacte