Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'escriptora Rosa Nebot presenta a la Seu la seva nova novel.la

L'escriptora Rosa Nebot presenta a la Seu la seva nova novel.la

Després de l'hivern és una història sobre els maquis basada en fets reals i ambientada al Pallars Sobirà L'acte, previst per aquest dijous, l'organitza Òmnium Cultural de l'Alt Urgell

Rosa Nebot - Després de l'hivern
Rosa Nebot - Després de l'hivern
22/02/2012 11:48

Òmnium Cultural de l'Alt Urgell proposa aquest dijous, 23 de febrer, la presentació de la novel.la Després de l’hivern, de l'escriptora Rosa Nebot. L'acte tindrà lloc a les 20.00 hores al Consell Comarcal de l'Alt Urgell.

Amb Després de l’hivern, l’autora relata la història d’una nissaga familiar de tres generacions que es mou entre el Pallars Sobirà i la Barcelona dels anys cinquanta. Rosa Nebot torna així a fer un retrat familiar i històric de la societat catalana a la segona meitat del segle XX, una època reflectida també a Fang i llimones, la seva primera novel·la.

Biografia de Rosa Nebot

L’autora del llibre, Rosa Nebot i Carrió (Barcelona, 1934), prové de l’àmbit docent. Ha treballat durant més de trenta anys com a professora de català per a adults. S’hi va iniciar acabada la dictadura amb el reciclatge de mestres i professors d’institut per tal de capacitar-los per exercir l’ensenyament en català i posar en marxa la immersió lingüística. També ha col·laborat amb el Consorci per a la Normalització Lingüística i ha participat, com a coautora, en l’elaboració de manuals d’aprenentatge de la llengua.

La seva vocació literària ha excel·lit en la narració curta i la novel·la. Després de rebre el reconeixement en diversos certàmens, Columna Edicions li va editar, el 2008, Fang i llimones, una obra ambientada bàsicament en ambients urbans.

Mostrar formulari de contacte