Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'espai d'art La Fusteria clou una etapa amb el Festival de Final de Curs

L'espai d'art La Fusteria clou una etapa amb el Festival de Final de Curs

El centre del carrer Mare Janer tanca portes però el projecte seguirà endavant pel que fa a l'activitat teatral. L'espectacle, obert a tothom, es podrà veure aquest diumenge a les 6 de la tarda al teatre de La Salle

Festival de Final de Curs de La Fusteria
Festival de Final de Curs de La Fusteria
30/06/2017 18:50

L'espai d'arts La Fusteria celebrarà aquest diumenge un Festival de Final de Curs que també servirà per posar el punt final a una etapa, atès que el local que fins ara ha acollit el projecte tancarà portes. L'espectacle, obert a tothom, es podrà veure aquest diumenge, dia 2, a les 6 de la tarda al teatre de La Salle.

En el muntatge hi participaran els diferents grups que enguany han format part de La Fusteria, com són Menuts, Goigteatre Infantils i Goigdansa Infants, Joves i Adults. Els components de cada grup oferiran una mostra del que han après al llarg d'aquest curs.

Montse Garriga i Pere Tomàs, responsables de La Fusteria, han explicat que amb aquest acte tanquen no només el curs sinó també l'etapa de més de dos anys durant la qual el projecte ha comptat amb un local propi al carrer de la Mare Janer de la Seu. Garriga creu que durant aquest temps han complert amb les expectatives que s'havien proposat, amb aproximadament un centenar de participants cada any, però que les dimensions del projecte no són suficients per mantenir en funcionament un local propi, una idea que volia seguir el model dels països més desenvolupats a nivell de promoció de les arts escèniques.

Tot i que ara ja no disposaran d'espai físic propi, Pere Tomàs ha matisat que sí que tenen intenció de mantenir l'activitat teatral sempre que sigui possible. Així, per exemple, es mantindrà la col·laboració amb la companyia Quin Xou Teatre, formada per treballadors del Sant Hospital, amb els quals ja s'està preparant un nou muntatge. En el cas de la dansa sí que aquest proper curs l'activitat quedarà aturada, tot i que Montse Garriga no descarta reprendre-la en el futur si hi ha prou demanda i entusiasme per seguir-la duent a terme.

Des de La Fusteria han agraït la confiança de tots els adults i infants que durant aquest temps s'han interessat pels cursos organitzats amb l'objectiu de consolidar un espai estable de dansa i teatre a la ciutat.

Mostrar formulari de contacte