Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Espai Ermengol-Museu de la Ciutat proposa dues visites teatralitzades entorn del món del formatge

L'Espai Ermengol-Museu de la Ciutat proposa dues visites teatralitzades entorn del món del formatge

Una de les sessions, a càrrec de l'actriu Marta Pampalona, es durà a terme amb la llengua de signes catalana. El 18 de maig s'organitza una jornada de portes obertes, també en el marc del Dia Internacional dels Museus

Visites teatralitzades a l'Espai Ermengol-Museu de la Ciutat
Visites teatralitzades a l'Espai Ermengol-Museu de la Ciutat
12/05/2022 18:30

Amb motiu del Dia Internacional dels Museus, l'Espai Ermengol-Museu de la Ciutat de la Seu d'Urgell celebrarà aquest divendres 'La Nit dels Museus', que inclou dues visites teatralitzades entorn del món del formatge, a càrrec de l'actriu Marta Pampalona. La proposta es complementarà amb una degustació de productes de la Cooperativa Cadí.

La primera visita està prevista aquest divendres a les vuit del vespre. La segona sessió, programada a dos quarts de nou de la nit, es durà a terme amb la llengua de signes catalana (LSC) per a persones sordes. Per assistir-hi no cal inscripció prèvia. Ambdues activitats són obertes i gratuïtes.

Així mateix, el dimecres 18 de maig, de 10 a 14 h, i de 16 a 19 h, l'Espai Ermengol-Museu de la Ciutat organitzarà també una jornada de portes obertes per conèixer l'equipament i els seus continguts. S'hi podrà accedir de forma gratuïta i sense reserva.

Activitat infantil

En un altre ordre de coses, aquest dissabte, 14 de maig, a les sis de la tarda, a l'Espai Ermengol-Museu de la Ciutat de la Seu d'Urgell es farà l'activitat infantil "Posem color i esbrinem històries del passat de la Ciutat d'Urgell", a càrrec de Pilar Aláez Gil. El taller s'inclou dins del cicle "Parlem d'Història".

 

Mostrar formulari de contacte