Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'espectacle de titelles 'La Caputxeta vermella' enceta el Cicle d'Arts Escèniques 'A prop'

L'espectacle de titelles 'La Caputxeta vermella' enceta el Cicle d'Arts Escèniques 'A prop'

La nova proposta per al públic familiar arrencarà aquest dissabte, dia 17, a les 6 de la tarda al Teatre Guiu La programació, amb el suport de l'IEI, vol apropar a tot el territori muntatges creats a la demarcació de Lleida

'A prop' - Cicle d'Arts Escèniques
'A prop' - Cicle d'Arts Escèniques
14/01/2015 16:06

Amb la representació de 'La Caputxeta vermella', aquest dissabte 17 de gener a les 6 de la tarda al Teatre-Cinema Guiu, es donarà inici al Cicle d'Arts Escèniques 'A prop' de la Seu d'Urgell. Inclou un total de quatre espectacles que aniran des dels pallassos al circ passant per la màgia i el circ fusió. Les sessions tindran lloc entre els mesos de gener i abril, i aniran a càrrec de quatre grups de teatre de la demarcació de Lleida.

'La Caputxeta vermella' és un espectacle de titelles a càrrec de la companyia El Sidral saraus i saragates. El cicle continuarà amb 'El circ filixic', amb la companyia Improvisto's&Filigranes, dissabte 31 de gener. Més tard, el 14 d'abril, La Cremallera Teatre protagonitzaran l'espectacle de màgia 'La maleta màgica'. Finalment, Improvisto's Krusty Show faran circ fusió amb 'Beat Box Circ', dissabte 18 d'abril. Tots quatre espectacles tindran lloc al Teatre Guiu i s'iniciaran sempre a les 6 de la tarda.

Entrades i abonaments

El preu de l'entrada per a cada sessió és de 3 euros pels infants i 4 euros pels adults. Aquest cicle també permet adquirir un abonament que inclou els quatre espectacles programats, al preu de 10 euros per als infants i 14 per als adults. Es poden adquirir tant a la guixeta del teatre com a l'Ajuntament de la Seu.

El cicle 'A prop' compta amb el suport de l'Institut d'Estudis Ilerdencs (IEI), la Diputació de Lleida i l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, i té com a un dels objectius principals la creació d'una programació de circ, teatre i pallassos adreçada a un públic familiar.

Amb 'A Prop' es vol consolidar una xarxa de poblacions de la demarcació de Lleida amb un interès cultural i motivació amb les arts escèniques. Alhora, es vol donar vida a teatres i a sales polivalents poc utilitzades. Aquest cicle també es proposa proporcionar accions culturals periòdiques a habitants de poblacions que no acostumen a gaudir-ne. També es vol realitzar un treball pedagògic destinat al públic familiar.

Mostrar formulari de contacte