Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'espectacle de tribut a Pepe Rubianes arriba a la Seu

L'espectacle de tribut a Pepe Rubianes arriba a la Seu

Ferran Terraza li ret homenatge en un muntatge preparat per la mateixa companyia del recordat actor. Es podrà veure aquest dijous a les 10 de la nit al cinema-teatre Guiu

'Tribut a Pepe Rubianes'
'Tribut a Pepe Rubianes'
25/04/2017 19:20

L'espectacle que 'Tribut a Pepe Rubianes' arriba a la Seu d'Urgell. El teatre-cinema Guiu acollirà aquest dijous, dia 27, a les 10 de la nit, aquest homenatge en viu i en directe al recordat còmic galaico-català, que va traspassar les fronteres del cor dels espectadors per quedar-se en la seva memòria.

'Tribut a Pepe Rubianes' és un recull dels millors moments de l'homenatjat, que l’actor Ferran Terraza fa reviure des del respecte profund per la seva figura i el seu art, alhora que s’atreveix a oferir-se com a nou canal de la seva màgia. S'hi recull esquetxos d'obres com ara 'Pay-Pay Rubianes', 'Scumm' i la famosa 'Rubianes solamente', amb l’objectiu de mantenir viu el seu llegat.

A més a més, l'espectacle és coordinat per la mateixa companyia productora de Pepe Rubianes, encara en actiu, ara sota la direcció de Walter Cots. Les entrades es poden comprar anticipadament al preu de 10 euros; i a taquilla, per 12 euros.

Pepe Rubianes Alegret, nascut el 1947 a Vilagarcía de Arousa, en una família amb arrels catalanes i cubanes, es va fer famós per la seva ironia, l'humor àcid i la seva imparable xerrameca farcida de renecs, acompanyada de mim, imitacions i monòlegs. Llicenciat en Filosofia per la UB, va ser precisament en aquesta universitat on es va donar a conèixer com a actor. El 1977 va debutar en el teatre professional amb Dagoll Dagom i va participar en l'obra 'Antaviana'.

Durant els anys 80 i 90 va consolidar la seva carrera en solitari, especialment amb l'estrena el 1997 de 'Rubianes solamente', que es va mantenir en cartell durant diversos anys i també va fer gira arreu de Catalunya. També va ser actor protagonista de la comèdia 'Makinavaja', l'adaptació al cinema del conegut personatge de còmic del barri xino de Barcelona. El 2009 va morir amb 61 anys a causa d'un càncer de pulmó.

Mostrar formulari de contacte