Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Estat convida els funcionaris de Lleida a jurar bandera a Talarn

L'Estat convida els funcionaris de Lleida a jurar bandera a Talarn

La invitació s'ha dut a terme coincidint amb la jura de la promoció de suboficials. La subdelegació puntualitza que s'ha enviat una carta a nivell 'informatiu' i que en cap cas s'obliga ningú a participar-hi
La subdelegada del Govern espanyol, Inma Manso, a la jura de bandera del 2013
23/10/2015 12:32

La subdelegació del Govern espanyol a Lleida ha enviat una carta als funcionaris de l'Administració General de l'Estat (AGE) de la demarcació, convidant-los a jurar bandera aquest dissabte a l'Acadèmia General Bàsica de Talarn, coincidint amb la jura de bandera dels suboficials que estudien en aquest centre militar del Pallars Jussà. La subdelegació ha confirmat que s'ha enviat la missiva "informant-los d'aquesta possibilitat", però que "en cap cas", puntualitzen, "no és de compliment obligat". Tot i que la subdelegació no ho ha confirmat, aquesta no seria la primera vegada que s'hauria convidat alguns funcionaris a participar en la jura de bandera, tot i que mai hauria estat de manera tan generalitzada.

Segons ha indicat la subdelegada del govern espanyol a Lleida, Inma Manso, "la subdelegació ha fet extensiva als directors provincials dels organismes de l'Administració General de l'Estat (AGE) la invitació feta pel director de l'AGBS de Talarn per, tot aprofitant el tradicional acte de Jura de Bandera de la promoció de suboficials que actualment cursa estudis a l'Acadèmia, oferir la possibilitat de Jura o Promesa de Bandera al personal funcionari de l'AGE a Lleida". I ha afegit: "La invitació es fa extensiva al personal de l'AGE atenent la petició feta en aquesta sentit per l'AGBS".

Des de la subdelegació desconeixen quants funcionaris o personal adscrit a l'AGE Lleida ha atès la invitació, ja que la comunicació feta per la subdelegació "només tenia caràcter informatiu". A la demarcació hi ha aproximadament 1.700 treballadors públics de l'AGE que exerceixen tasques laborals, per exemple, a l'Agència Tributària, Hisenda, la Direcció General de Trànsit (DGT) o a Estrangeria. La jura de bandera és l'expressió pública i individual de lleialtat cap als espanyols i cap a la nació espanyola, així com del compromís de contribuir a la seva defensa.

Mostrar formulari de contacte