Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Executiu andorrà licita la darrera fase del nou vial d'Encamp

L'Executiu andorrà licita la darrera fase del nou vial d'Encamp

L'import és de 894.522 euros i el termini d'execució, d'un any

16/02/2012 09:28

El Consell de Ministres d'Andorra ha licitat aquest dimecres l’execució de les obres de construcció del futur vial que connectarà la variant d'Encamp amb el nucli urbà d'aquesta població. Les obres licitades estan pressupostades en 894.522 euros i el termini d’execució serà de 12 mesos.

Concretament, el projecte contempla la construcció de murs de sustentació del vial, sobretot pel costat del nucli d’Encamp, així com una plataforma viària i elements d’urbanització tals com voravies, clavegueres, canalitzacions elèctriques i de telecomunicacions, entre d’altres. Les obres a executar també preveuen les restauracions mediambientals i les restitucions d’accessos a les finques de la zona.

Pel que respecta al control de qualitat, el Govern l'ha licitat conjuntament amb l’obra i amb una estimació base de 16.018 euros (un 1,79% en relació amb la quantitat pressupostada per als treballs). En aquest sentit, el control contemplarà aspectes com les compactacions i densitats de la plataforma viària i les proves d’estanquitat de col·lectors, entre d’altres.

La data límit per presentar ofertes a la construcció de la fase 3 és el pròxim 29 de març, mentre que els candidats a realitzar els treballs de control de qualitat tindran de termini fins al dia 22 de març.

Aquesta licitació va en la línia anunciada dimecres de la setmana passada pel ministre portaveu, Jordi Cinca, després que el Consell de Ministres acordés l’agilització de les adjudicacions de les obres públiques contemplades al pressupost d’inversions 2012, per tal de contribuir a minimitzar el màxim possible l’efecte de la crisi sobre el sector de la construcció.

Mostrar formulari de contacte