Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Exèrcit desinfecta la residència geriàtrica de Sort per prevenir contagis

L'Exèrcit desinfecta la residència geriàtrica de Sort per prevenir contagis

El centre sociosanitari no ha registrat cap cas de coronavirus i es vol evitar riscos

Tres efectius del Grup Sanitari de l'Exèrcit procedents de Saragossa entrant a la Residència Geriàtrica Àngel Serafí Casanoves (Foto: Ajuntament de Sort)
Tres efectius del Grup Sanitari de l'Exèrcit procedents de Saragossa entrant a la Residència Geriàtrica Àngel Serafí Casanoves (Foto: Ajuntament de Sort)
28/03/2020 16:50

El Grup Sanitari de Saragossa de l'Exèrcit ha dut a terme aquest dissabte tasques de desinfecció de la Residència Geriàtrica Àngel Serafí Casanoves de Sort, a petició de l'Ajuntament de la capital del Pallars Sobirà. És la segona actuació que la unitat realitza a la demarcació de Lleida, després que aquest dimecres fumiguessin les instal·lacions del Centre Geriàtric del Pirineu, a la Pobla de Segur.

L'alcalde de Sort, Raimon Monterde, ha indicat que es tracta d'una "acció preventiva", ja que de moment al centre "no hi ha cap cas". Cal recordar que ja són onze les residències d'avis de la demarcació de Lleida en què s'ha detectat persones afectades pel virus. El Departament de Salut estudia si n'hi hauria d'altres on també s'ha propagat.

Monterde explica que es van posar en contacte amb els responsables de la residència per "veure si precisaven aquest servei", després de veure l'acció feta al centre de la Pobla de Segur. "Van dir que seria de gran ajuda perquè estan desbordats i els costa arribar a tot arreu", ha indicat l'alcalde pirinenc, que ha afegit que el personal del centre "fa una gran tasca per mantenir l'espai confinat".

Mostrar formulari de contacte