Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'exposició 'Estudi grafic des glèises en curnaenclinc dera Val d'Aran', a la Seu

L'exposició 'Estudi grafic des glèises en curnaenclinc dera Val d'Aran', a la Seu

La inauguració es farà aquest dimecres, a les 19 hores, al Centre Cívic El Passeig. La mostra és una recopilació de treballs dels alumnes de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de la Universitat Rovira i Virgili

Cartell de l'exposició
Cartell de l'exposició
28/03/2017 14:36

El Centre Cívic El Passeig de la Seu d’Urgell acollirà aquest dimecres, 28 de març, a les set de la tarda, la inauguració de l’exposició que porta per títol 'Estudi gràfic des glèises en curnaenclinc dera Val d’Aran'. La mostra és el fruit del treball dels alumnes de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de la Universitat Rovira i Virgili.

Les imatges són una recopilació d'estudis fets durant els cursos 2012-13, 2013-14, 2014-15 i 2015-16. A l’exposició es pot veure l’evolució tant dels sistemes d’aprehensió d’allò construït, com de l’aprenentatge o observació i representació d’aquests edificis i les seves patologies. Cal destacar que la universitat està dedicada a la patologia i rehabilitació d’immobles, assignatura que es desenvolupa a l’últim curs de la carrera.

La tasca ha comptat amb la col·laboració del Bisbat d’Urgell, així com també del Conselh Generau d’Aran, que ha facilitat el marc i suport de la docència.

Gran exposició

En aquest treball els alumnes han tingut una vivència directa sobre els edificis, els quals els han transmès "emocions i sensacions". Amb aquesta intensitat vital és amb la que representen "la nova Universitat del segle XXI". Els cursos han tingut com a tutors els professors Josep Lluís Guinovart, Agustí Costa Jover i Sergio Coll Pla.

La mostra s'emmarca en una gran exposició sobre les esglésies de la Vall d’Aran, que s'instal·larà a l’església de Sant Joan d’Arties, des del 2 de febrer fins a l’1 d’abril de l'any que ve. La mostra incorporarà la investigació que estan realitzant els docents d’aquesta assignatura, mitjançant el tractament massiu de dades obtingudes en cinc campanyes realitzades entre el 2012 i el 2015.

Mostrar formulari de contacte