Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Homenatge a Xirinacs, en directe a Cinemes Guiu

L'Homenatge a Xirinacs, en directe a Cinemes Guiu

L'acte de dilluns vinent es podrà veure a les sales del Circuit Català de Cinema Digital L'exsenador va liderar la protesta pacífica contra el franquisme a Catalunya

Homenatge a Lluís Maria Xirinacs
Homenatge a Lluís Maria Xirinacs
07/10/2008 16:33

Cinemes Guiu de la Seu d'Urgell serà una de les sis sales de Catalunya on es podrà veure en directe l'Homenatge a Lluís Maria Xirinacs, aquest dilluns vinent a partir de les 9 de la nit. L'acte es farà al Palau de la Música de Barcelona, amb les entrades ja exhaurides, però es podrà seguir pel Circuit Català de Cinema Digital (CCCD). Les altres ciutats que s'hi han sumat són Lleida, Palamós, Tàrrega, Berga i Mollerussa.

Lluís Maria Xirinacs va ser un dels líders de la protesta pacífica contra el franquisme a Catalunya. A la transició va esdevenir el senador escollit amb més suport popular de l'era democràtica. L'agost del 2007, però, va morir sense rebre cap reconeixement de les institucions catalanes. Ara, diversos representants de la cultura i la societat civil s'han unit per retre-li homenatge. A l'acte, d'uns 90 minuts, hi participaran Víctor Alexandre, Arcadi Oliveres, Maria del Mar Bonet, Elèctrica Dharma i Feliu Ventura, entre d'altres.

Mostrar formulari de contacte