Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Hospital demana una rectificació pública al president de l'Associació d'Usuaris per uns cartells ofensius

L'Hospital demana una rectificació pública al president de l'Associació d'Usuaris per uns cartells ofensius

Albert Batalla adverteix que si no demana disculpes, s'emprendrà accions legals Les imatges de plaques de radiologia 'eròtiques' que es van distribuir per la Seu formen part d'un calendari d'una empresa japonesa El responsable dels fets, Jaume Mendia, descarta retractar-se públicament

Hospital de la Seu d'Urgell
Hospital de la Seu d'Urgell
14/12/2011 12:55

L'alcalde de la Seu i president del Patronat de la Fundació del Sant Hospital, Albert Batalla, ha exigit aquest dimarts "una rectificació pública" al responsable de l'Associació d'Usuaris del centre, Jaume Mendia, en relació amb els cartells en què acusa algunes treballadores d'utilitzar els aparells de radiologia de forma no adient.

Batalla adverteix que si no demana disculpes de forma immediata, "s'emprendrà accions legals". L'alcalde urgellenc subratlla que el Patronat no acceptarà de cap manera "els atacs a l'honor dels empleats amb una falsedat". Així, recorda que l'Hospital està "al costat dels treballadors, defensant la seva feina i agraïnt l'esforç que fan perquè tot rutlli en una situació de crisi com l'actual".

Mendia descarta demanar disculpes

Per la seva banda, el president de l'Associació d'Usuaris del Sant Hospital, Jaume Mendia, ha assegurat a RàdioSeu que descarta retractar-se públicament, ja que opina que en cap cas ha acusat de res "ni al Patronat ni a la Fundació".

Mendia es referma en el contingut del cartell i indica que les imatges li van arribar per correu electrònic a través d'una antiga empleada, que denunciava els fets. El president de l'entitat apel.la "a la credibilitat de la font", malgrat que sap que es tracta de fotografies que es troben a la xarxa. També manifesta que les denúncies contra ell només les podran interposar les treballadores que s'han sentit ofeses.

Cartells ofensius

Els polèmics cartells i el malestar que han provocat entre els empleats de l'hospital han estat un dels temes de discussió durant la reunió del Patronat que s'ha celebrat aquest dimarts.

En el cartell s'incloïen unes plaques 'eròtiques' i s'atribuïen a treballadores del centre quan, en realitat, les fotografies formen part del calendari que una empresa japonesa va publicar el 2010 per promocionar els seus aparells de radiologia.

El text que acompanyava la fotografia exposava: "Així es gasten els diners algunes treballadores de la Fundació Sant Hospital i els usuaris patint llistes d'espera i pagant els mobles (sillons)".

Mostrar formulari de contacte