Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'IECAU organitza la Primera Jornada d'Estudis de l'Alt Urgell

L'IECAU organitza la Primera Jornada d'Estudis de l'Alt Urgell

El programa inclou presentacions de temes tan diversos com l'arqueologia, la botànica, la meteorologia o la promoció turística, entre d'altres La jornada, gratuïta i oberta a tothom, es farà aquest dissabte a l'Arxiu Comarcal
IECAU - Programa Primera Jornada Estudis AU
09/11/2011 13:58

La Seu acollirà aquest dissabte, 12 de novembre, la Primera Jornada d’Estudis de l’Alt Urgell, que se celebrarà a l’Arxiu Comarcal. La proposta té com a objectiu fomentar i difondre la recerca a la comarca, un dels principals objectius de l’Institut d’Estudis Comarcals (IECAU).

El programa inclou setze presentacions de temes tan diversos com l’arqueologia, la botànica, la meteorologia, la història, la sociologia, l’ornitologia o la promoció turística. Hi presentaran comunicacions Carlos Guàrdia, Marta Pallarés, Jordi Dalmau, Jordi Nicolau, Laia Creus, Raquel Codina, Carles Gascón, Oliver Vergés, Climent Miró, Núria Armentano, Miquel Martí, Josep Gallart, Nacho Rodríguez, Jordi Piferrer, Xavier Planas, Jordi Pasques, Enric Quílez, Ventura Roca i Eduard Rama.

La jornada és gratuïta i oberta a tothom, tot i que cal comunicar l’assistència al dinar a efectes organitzatius. L’acte, organitzat per l’Institut d’Estudis Comarcals de l’Alt Urgell, compta amb la col·laboració de l’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran-IDAPA, l’Arxiu Comarcal de l’Alt Urgell, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell i l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.

La presentació de la jornada (9.30 h.) anirà a càrrec del president de l'IECAU, Lluís Obiols; el director de l'IDAPA, Pere Porta; la consellera de Cultura del Consell Comarcal de l'Alt Urgell, Carme Ribó; el director de l'Arxiu Comarcal de l'Alt Urgell, Julio Quílez; i l'alcalde de la Seu, Albert Batalla.

La lectura de les comunicacions començarà a les 10 del matí i, després d'una pausa al migdia, finalitzarà a les 7 de la tarda. El programa complet es pot consultar en el document adjunt.

Mostrar formulari de contacte