Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'IECAU prepara la Primera Jornada d'Estudis de l'Alt Urgell

L'IECAU prepara la Primera Jornada d'Estudis de l'Alt Urgell

Al llarg del 12 de novembre es presentaran a l'Arxiu treballs relacionats amb la comarca Els textos que compleixin els requisits es publicaran al proper número d'Interpontes

Arxiu Comarcal de l'Alt Urgell
Arxiu Comarcal de l'Alt Urgell
23/08/2011 16:45

L'Institut d'Estudis Comarcals està preparant la Primera Jornada d'Estudis de l'Alt Urgell, que es realitzarà al llarg del 12 de novembre a l'Arxiu Comarcal, a la Seu.

Es tracta d'una jornada en la qual es presentaran un conjunt d'estudis i treballs sobre la comarca a partir de ponències de fins a vint minuts de durada. Els textos que reuneixin els requisits necessaris, a més a més, seran publicats al segon número de la revista Interpontes: Estudis de l'Alt Urgell, que té prevista la seva aparició l'any 2012.

L'IECAU ha animat tothom a presentar durant la jornada treballs que actualment s'estiguin duent a terme, sobre qualsevol àmbit del coneixement, sempre que tinguin com tema d'estudi l'Alt Urgell. Fins al 12 de setembre es pot presentar els esbossos de les comunicacions, que han de tenir una extensió d'uns 1.000 caràcters. Els documents es poden enviar al correu electrònic: iecalturgell@gmail.com.

Mostrar formulari de contacte