Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'IES Aubenç d'Oliana tindrà cicles d'Administració, Finances i Comerç Internacional

L'IES Aubenç d'Oliana tindrà cicles d'Administració, Finances i Comerç Internacional

La nova oferta formativa implica l'empresa Taurus, mitjançant un conveni signat amb el departament d'Educació, el Consell Comarcal i l'Ajuntament
Taurus - Logo
02/10/2008 16:14

Aquest matí s'ha firmat a Oliana el conveni que permetrà l'IES Aubenç d'aquest població impartir un cicle formatiu de grau mitjà de Formació Administrativa i un cicle formatiu de grau superior d'Administració i Finances amb continguts relacionats amb el comerç internacional. Aquesta iniciativa ve a donar resposta a la necessitat de la divisió comercial de l'empresa Taurus, afincada a la vila, de disposar de personal qualificat en aquestes matèries.

El conveni ha estat signat pel director general d'Ensenyaments Professionals, Artístics i Especialitzats del Departament d'Educació de la Generalitat, Josep Francí; l'alcalde d'Oliana, Antoni Vilaginés; el president del Consell Comarcal, Jesús Fierro; i el president del Consell d'Administració de Taurus, Ramon Térmens.

El projecte s'ha acollit a les mesures flexibilitzadores previstes a la normativa per tal de poder impartir crèdits amb una distribució temporal extraordinària diferent a l'establerta amb caràcter ordinari, en un o en dos cursos acadèmics, amb la finalitat de facilitar l'accés a la formació de les persones, les disponibilitats horàries de les quals no s'ajusten a la distribució ordinària dels cicles formatius.

El conveni contempla que es continuarà impartint, com el curs passat, el Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Gestió Administrativa i que també s'impartirà el Cicle Formatiu de Grau Superior d'Administració i Finances amb la inclusió d'una oferta de 3 crèdits del Cicle Formatiu de Grau Superior de Comerç internacional. A aquests cursos estan inscrits actualment una desena d'alumnes.

Mostrar formulari de contacte