Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'IES Joan Brudieu considera urgent una solució a la manca d'espai

L'IES Joan Brudieu considera urgent una solució a la manca d'espai

El director del centre, Xavier Falcó, demana que el nou ajuntament i el departament d'Educació busquin mesures pragmàtiques L'institut està fent la preinscripció per a la seva oferta de Grau Superior de Formacíó Professional

Institut Joan Brudieu
Institut Joan Brudieu
30/05/2007 12:22

L'IES Joan Brudieu considera que cal trobar solucions urgents als problemes d'espai amb què s'està trobant el centre durant els darrers cursos, atès l'augment d'alumnes.

En una entrevista a RàdioSeu, el director de l'institut, Xavier Falcó, demana que el nou equip de govern municipal, com també el departament d'Educació de la Generalitat, treballin ràpidament per trobar remeis pragmàtics. Falcó recorda que, anant ràpid els tràmits, el segon institut seria una realitat d'aquí a dos anys, i que ara cal trobar algun espai per oxigenar l'institut.

El responsable del centre defineix la situació actual com la "d'un peu gran amb un mitjó petit" que s'ha anat adaptant però que ja no té més espais per on créixer. A més a més, Falcó creu que la tendència dels anys vinents no serà a la baixa, sinó que es pot arribar a una sisena línia.

L'IES Joan Brudieu és el que té més alumnes del Pirineu i de tota la demarcació de Lleida, amb més de 800 estudiants.

D'altra banda, l'Institut continua la preinscripció per a la Formació Professional. La setmana vinent, del 5 al 12 de juny, es farà la preinscripció per al cicle de grau superior d'Administració de Sistemes Informàtics. D'altra banda, del 17 al 24 de juny es podrà fer les sol.licituds per al curs de preparació a les proves d'accés a Grau Superior.

Mostrar formulari de contacte