Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Institut d'Estudis Ceretans fa unes jornades per donar a conèixer l'arqueologia

L'Institut d'Estudis Ceretans fa unes jornades per donar a conèixer l'arqueologia

L'activitat va adreçada específicament a les persones que s'hi vulguin aficionar
28/10/2011 17:08

L'Institut d'Estudis Ceretans impulsa per primera vegada unes Jornades d'Aproximació a l'Arqueologia. L'activitat es desenvoluparà del 12 al 20 de novembre i neix amb la clara intenció d'apropar aquesta disciplina a persones que no la coneguin però que s'hi vulguin aficionar.

Segons l'IEC, els congressos d'arqueologia solen ser per a experts i això fa que no s'hi apropin la resta de ciutadans. Per això, aquestes jornades s'adrecen expressament a profans en la matèria.

Els programa inclou visites guiades (dia 12), una bicicleta arqueològica (dia 13), un taller d'alimentació preromana (dia 14), conferències sobre l'arqueologia a Cerdanya (dies 15 i 16) i finalment, el dia 20, una visita al patrimoni històric del poble de Llo.

L'activitat es fa tot aprofitant que enguany l'Institut d'Estudis Ceretans organitzarà per primer cop el Congrés Nacional d'Arqueologia, juntament amb el Departamennt de Cultura. L'esdeveniment és el més important de Catalunya i es complementarà amb els col.loquis internacionals que es fan a Puigcerdà des de fa quinze anys.

Mostrar formulari de contacte