Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Institut d'Estudis Comarcals de l'Alt Urgell prepara la publicació 'Interpontes'

L'Institut d'Estudis Comarcals de l'Alt Urgell prepara la publicació 'Interpontes'

El nou mitjà vol englobar estudis de recerca sobre la comarca alturgellenca El termini per a la presentació de treballs finalitzarà el divendres 4 de juny

Institut d'Estudis Comarcals - Presentació
Institut d'Estudis Comarcals - Presentació
25/03/2010 12:15

L'Institut d'Estudis Comarcals de l'Alt Urgell prepara el primer número d'una publicació periòdica, a la qual s’ha batejat amb el nom d'”Interpontes”, l’antiga denominació del congost de Tresponts. El nou mitjà té la voluntat d'englobar estudis de recerca sobre tots els àmbits del coneixement, sempre que tinguin com a marc territorial la comarca de l'Alt Urgell i presentin una temàtica i metodologia adequades.

El primer número de la publicació es presentarà durant la tardor. El consell de redacció estarà format per Andreu Canut, Raquel Codina, Carles Gascón, Joan Gispert, Carlos Guàrdia, Lluís Obiols, Jordi Pasques i Julio Quílez.

Les normes d'edició per a la publicació d'articles a Interpontes indiquen que els treballs presentats hauran de ser inèdits, documentats i justificats, preferiblement en català. Hauran de tenir una extensió màxima de 50.000 caràcters en el cas d’articles, i una extensió màxima de 7.500 caràcters en el cas de ressenyes. Els originals s’entregaran en suport paper i en suport electrònic i les notes i les referències bibliogràfiques se situaran a peu de pàgina i hauran d’estar justificades.

Les persones interessades a col.laborar amb aquest mitjà poden consultar les eines necessàries per a preparar els articles que s'hi vulguin publicar en aquest enllaç.

El termini per a la presentació de treballs finalitzarà el divendres 4 de juny de 2010. Provisionalment, mentre l'Institut d'Estudis Comarcals de l'Alt Urgell no disposi de pàgina web pròpia, i en espera que s'inauguri l'Arxiu Comarcal de l'Alt Urgell, on aquesta entitat tindrà la seu social, es poden enviar les propostes de treballs a lluisobiols@hotmail.com.

Mostrar formulari de contacte