Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Institut Joan Brudieu de la Seu compta amb un professor nadiu de francès

L'Institut Joan Brudieu de la Seu compta amb un professor nadiu de francès

L'auxiliar de conversa serà present a tots els cursos d’ESO i Batxillerat amb l’objectiu que els alumnes puguin millorar l’expressió oral

Professor nadiu de francès a l'Institut Joan Brudieu
Professor nadiu de francès a l'Institut Joan Brudieu
22/10/2015 11:55

El departament de Francès de l'Institut Joan Brudieu de la Seu d'Urgell disposa aquest curs escolar 2015-2016 d'un auxiliar de conversa. William Sabot, provinent de la localitat francesa de Tours, durà a terme fins al mes de juny tallers d'expressió oral i activitats diverses amb tot l'alumnat que cursa l'assignatura. El contacte amb un professor nadiu haurà de permetre els alumnes millorar la pronunciació i l'expressió oral, a més de conèixer de primera mà la cultura francesa.

El programa d'auxiliars de conversa és una iniciativa promoguda pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, que té com a objectiu donar suport als centres que desenvolupen un projecte innovador per a la gestió de les llengües estrangeres curriculars. Onze centres de tota la província de Lleida poden gaudir d'aquest recurs durant el curs actual.

L'INS Joan Brudieu ja havia acollit fa uns anys una assistent de conversa i, després d'uns resultats satisfactoris, s'ha optat per repetir l'experiència. Isabel Sentís, professora de francès del centre urgellenc, indica que “tenir una persona nadiua a classe fa que els alumnes se sentin més motivats i puguin aprendre la llengua d’una manera més dinàmica i propera, a més de despertar-los la curiositat per la cultura i la vida del país veí”.

Mostrar formulari de contacte