Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'Institut Joan Brudieu de la Seu organitza una jornada de portes obertes

L'Institut Joan Brudieu de la Seu organitza una jornada de portes obertes

L'activitat, que tindrà lloc aquest dimarts, constarà d'una visita a les instal.lacions i una xerrada informativa La resta de centres educatius de la ciutat també han programat activitats perquè les famílies els coneguin
Institut Joan Brudieu
03/03/2015 14:04

L’Institut Joan Brudieu organitza aquest dimarts, 3 de març, una jornada de portes obertes per presentar el centre i donar a conèixer a les famílies les característiques pròpies dels estudis de Secundària Obligatòria, tant en l’aspecte curricular com en l’organitzatiu.

L'activitat constarà d'una visita a les instal.lacions organitzada en tres torns (19 h, 19.15 h i 19.30 h). La segona part de la jornada serà una reunió informativa a la sala d'actes (20.30 hores).

La resta de centres educatius de la Seu d'Urgell també han programat activitats perquè les famílies els coneguin. L'Escola Pau Claris i el Col·legi La Salle duran a terme la jornada de portes obertes el 7 de març, de deu del matí a una del migdia. D'altra banda, l'Escola Castell-ciutat organitza trobades concertades trucant al centre prèviament.

Pel que fa a l'Escola i Institut La Valira també cal trucar per concertar visita. L'Escola Albert Vives ja va dur a terme diumenge la jornada de portes obertes, tot i que també atendrà durant tota la setmana visites concertades.

Preinscripcions: del 10 al 17 de març

Del 10 al 17 de març tindrà lloc el període de preinscripció per al curs escolar 2015-2016. Durant aquest termini caldrà presentar les sol·licituds d'admissió d'alumnes per poder cursar segon cicle d'educació infantil, primària i ESO als centres docents sufragats amb fons públics (escola pública i escola privada concertada).

Per formalitzar la preinscripció, cal omplir la sol·licitud que es facilita de manera gratuïta en qualsevol centre docent de la ciutat o a l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) de la Seu d’Urgell, ubicada a les dependències de l’Ajuntament urgellenc.

La preinscripció cal tramitar-la en el centre educatiu que es triï en primera opció o a la mateixa OME. També es pot realitzar la preinscripció a través d'Internet, a l'adreça www.gencat.cat/preinscripcio. La tramesa de sol·licituds de manera telemàtica estarà oberta fins a les 24 hores del 16 de març.