Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Institut Joan Brudieu fa la seva primera Jornada de Formació Professional

L'Institut Joan Brudieu fa la seva primera Jornada de Formació Professional

Aquesta setmana s'han programat tallers sobre neteja de PC, primers auxilis i creació d'empreses, entre d'altres. Les sessions finalitzen aquest dijous

Jornada de Formació Professional a l'Institut Joan Brudieu
Jornada de Formació Professional a l'Institut Joan Brudieu
05/04/2017 17:51

L'Institut Joan Brudieu ha organitzat al llarg d'aquesta setmana la seva primera Jornada de Formació Professional. Al llarg de quatre dies, el centre ofereix als alumnes diversos tallers i xerrades sobre les diferents opcions relacionades amb els cicles formatius i les seves sortides laborals.

La proposta formativa va començar dilluns amb una taula d'agents laborals, seguida d'una conferència de Carmen Pérez, experta en recursos humans, sobre com buscar feina i els processos de selecció de personals. També es va fer un taller de neteja d'ordinadors personals i xerrades sobre comerç internacional i competències personals, aquesta darrera a càrrec de Fran Rojas, de Globalleida. Dimarts els alumnes van poder conèixer experiències de dos joves emprenedors: Jordi Jordana (gestoria i administració) i Pep Forn (disseny gràfic). També van poder participar en un taller de primers auxilis i assistir a una xerrada del director de la UNED de la Seu, Xavier Sopena.

La jornada ha continuat aquest dimecres amb tallers de creació d'empreses i de drons, amb la col·laboració respectivament del Centre per a l'Autoocupació (CPAC) i la UdL. El programa es completarà aquest dijous amb xerrades sobre els models cooperatius de Pediatria dels Pirineus, amb el doctor Jordi Fàbrega; Alternativa Global, amb Joan Obiols, i l'associació Calidoscop, amb Pere Ribas. La cloenda, a 2/4 de 5 de la tarda, la impartirà el conseller delegat de Penta Solutions, Àngel Riudalbàs, i serà precedida per una taula rodona dels participants.

L'activitat s'ha creat amb el suport de la Cooperativa Cadí i La Caixa, i amb la col·laboració de l'Oficina Jove de l'Alt Urgell, el Departament d'Ensenyament de la Generalitat, el Servei Educatiu Alt Urgell-Cerdanya, la Universitat de Lleida, el Consell Comarcal i l'Ajuntament de la Seu.

Mostrar formulari de contacte