Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Institut Joan Brudieu participa a les Proves Cangur

L'Institut Joan Brudieu participa a les Proves Cangur

Un total de 130 estudiants han pres part des del centre urgellenc al concurs anual de matemàtiques. El certamen vol divulgar el vessant lúdic de l'assignatura i despertar-ne l'interès dels alumnes
Proves Cangur a l'Institut Joan Brudieu
08/04/2016 16:56

Un total de 130 alumnes de l’Institut Joan Brudieu i de l’Escola Andorrana han participat aquest dijous a les Proves Cangur, un concurs anual de matemàtiques per a estudiants de secundària i batxillerat.

El certamen és alhora una competició entre alumnes i una manera de divulgar el vessant lúdic de les matemàtiques i millorar la percepció que tenen els estudiants pel que fa a aquesta assignatura. Al conjunt de Catalunya, enguany hi han pres part uns 95.000 joves. Laia Miró, professora de matemàtiques de l’Institut Joan Brudieu, considera positiva aquesta activitat perquè els alumnes hi participen de manera entusiasta i d’aquesta manera es dóna una visió menys seriosa i més enriquidora de l’assignatura. Miró remarca que les Proves Cangur “són més com una gincana que no pas com un exàmen”.

El concurs consta de 30 preguntes tipus test, que combinen matèries com ara geometria, àlgebra i lògica. Com a novetat, enguany també hi participen alumnes de 1r i 2n d’ESO. Abans de les proves, els participants han fet classes preparatòries de manera voluntària. El concurs inclou premis a escala nacional i reconeixement a tots els alumnes a nivell local.

Mostrar formulari de contacte