Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Lliurament de la Medalla Centenària de la Generalitat a Francisca Argelagues i Altable

Lliurament de la Medalla Centenària de la Generalitat a Francisca Argelagues i Altable

Francesc Viaplana i Marian Lamolla han felicitat la padrina urgellenca pel seu 100 aniversari. L'acte s'ha fet a la Llar de Sant Josep de la Seu, on resideix actualment

Lliurament de la Medalla Centenària de la Generalitat a Francisca Argelagues i Altable
Lliurament de la Medalla Centenària de la Generalitat a Francisca Argelagues i Altable
22/11/2022 17:45

L'Alcalde de la Seu d'Urgell, Francesc Viaplana, i la tinent d'alcalde i regidora de Gent Gran, Marian Lamolla, han lliurat aquest dimarts la Medalla Centenària de la Generalitat de Catalunya a la veïna de la ciutat Francisca Argelagues i Altable. L'acte s'ha dut a terme a la Llar de Sant Josep, on la nova padrina centenària resideix actualment.

En nom de l'Ajuntament, se li ha lliurat un ram de flors. Lamolla hi ha assistit també com a representant de la Generalitat, atès que des de fa pocs dies és cap d'oficina del delegat del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, i per això s'ha encarregat de donar-li la distinció que l'executiu català concedeix a tots els habitants del país que arriben als cent anys d'edat.

Francisca Argelagues, nascuda l'any 1922, és soltera i té tres renebots, Era la petita de tres germans, i l'única que segueix en vida. Ha viscut bona part de la seva vida a Barcelona, tot i que els darrers anys s'ha instal·lat a viure a la capital de l'Alt Urgell, pel fet que una reneboda seva resideix a Andorra. En aquest sentit, assegura que li encanta la Seu i que des que hi va arribar hi ha estat molt feliç. Entre les seves aficions en destaca la lectura.

 

Mostrar formulari de contacte