Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Lliurament del Premi Sambori 2015 als Pirineus

Lliurament del Premi Sambori 2015 als Pirineus

L'acte tindrà lloc el divendres 20 de març a les 7 de la tarda a la Sala de la Immaculada de la Seu El certamen ha comptat amb la participació d'estudiants de l'Alt Urgell, la Cerdanya, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà i Andorra

Premi Sambori 2015 - Cartell
Premi Sambori 2015 - Cartell
12/03/2015 17:22

El divendres 20 de març, a les 7 de la tarda, tindrà lloc a la Sala de la Immaculada del Centre Cultural Les Monges de la Seu d'Urgell l'acte de lliurament del Premi Sambori 2015 als Pirineus. En aquesta convocatòria hi han participat nens i nenes d'escoles i instituts de l'Alt Urgell, la Cerdanya, el Pallars Jussà i el Pallars Sobirà, a més d'Andorra.

El premi vol difondre l'ús del català en l'àmbit escolar, tot incentivant la imaginació, la creativitat i els valors pedagògics. Els participants han fet una redacció de temàtica lliure per a les diferents categories i els seus mestres han escollit un màxim de tres treballs per representar el seu centre a cada demarcació. Els premiats al Pirineu passaran a la gran final, que es resoldrà a finals de maig.

La novena edició del Premi Sambori Òmnium, de narrativa escolar en català, ha tornat a créixer tant en nombre de treballs com de centres d'arreu dels Països Catalans. Hi han pres part un total de 40.246 joves de 400 escoles i instituts catalans, el que suposa 7.000 alumnes i 50 centres més que en l'edició de l'any passat.

Mostrar formulari de contacte