Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'oferta turística del Pirineu, present al Saló B-Travel de Barcelona

L'oferta turística del Pirineu, present al Saló B-Travel de Barcelona

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida vol reforçar les destinacions pirinenques davant un públic de proximitat, de cara a les vacances de Setmana Santa i d'estiu

PN Alt Pirineu (Foto: TES)
PN Alt Pirineu (Foto: TES)
31/03/2022 11:45

L'oferta turística del Pirineu, a través del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, serà present al saló B-Travel de Fira de Barcelona que s’inaugura aquest divendres, 1 d’abril, i romandrà obert al públic fins diumenge dia 3. L'objectiu és arribar a un públic de proximitat amb vista a les properes vacances de Setmana Santa i de cara a l’estiu i escapades de cap de setmana. L’acte d’inauguració tindrà lloc a les dotze del migdia i anirà a càrrec del conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent.

L’esdeveniment vol contribuir a impulsar el turisme en un moment en què s’obren de nou grans oportunitats perquè famílies i viatgers organitzin les seves pròximes vacances i escapades per viatjar una vegada recuperada la plena normalitat en la mobilitat pel que fa a la pandèmia.

En aquest sentit, el Patronat promocionarà espais oberts i entorns naturals allunyats de les destinacions més massificades i considerats uns entorns més relaxants i saludables. també es vol viisualitzar l’aposta per la sostenibilitat del Pirineu a aquella part del públic que cerca destinacions no massificades i té ganes de gaudir de noves experiències a destins coneguts, propers i segurs. "Tot un seguit de valors alineats amb els atributs del territori i amb la visió de futur de turisme responsable que recull el mateix Pla Estratègic del Pirineu i les Terres de Lleida, que aposta per un model de gestió sostenible a escala ambiental, social i econòmica", s'afirma.

El Patronat de Turisme participa al saló de turisme amb la marca Ara Lleida dins l’estand de Catalunya de l’Agència Catalana de Turisme i amb el segell de Biosphere Destination. A l’espai del Pirineu el visitant podrà trobar el conjunt de l’oferta turística dels consells comarcals de l’Alt Urgell, l’Alta Ribagorça, la Cerdanya, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà i el Solsonès, i a l’espai Terres de Lleida, l’oferta dels consells comarcals de les Garrigues, la Noguera, el Pla d’Urgell, la Segarra, el Segrià i l’Urgell. La Val d’Aran i Turisme de Lleida tindran un espai diferenciat dins l’estand de l’Agència Catalana de Turisme.

Saló de turisme B-Travel

B-Travel, el saló de turisme d’experiències de Fira de Barcelona, se celebra de l’1 al 3 d’abril i està considerat com l’esdeveniment firal més gran de l’Estat espanyol destinat al públic viatger de caire finalista. En l’edició d’enguany el saló reunirà 100 expositors directes, en representació de més de 500 empreses, en 6.500 metres quadrats de superfície expositiva distribuïts entre el palau 1 i la plaça Univers del recinte firal de Montjuïc.

Mostrar formulari de contacte