Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Oficina Jove endega el programa Idea't de tallers i activitats

L'Oficina Jove endega el programa Idea't de tallers i activitats

L'objectiu és facilitar que joves de la comarca desenvolupin projectes pensats per al col·lectiu El programa s'iniciarà amb un curs de maquillatge de festa, el 27 de desembre al Centre Cívic l'Escorxador

Oficina Jove - Taller de maquillatge
Oficina Jove - Taller de maquillatge
16/12/2014 16:04

L'Oficina Jove de l'Alt Urgell endega durant aquestes festes nadalenques el nou programa Idea't, adreçat als i les joves de la comarca de 18 a 35 anys o bé a persones adultes que vulguin oferir un taller, una xerrada o una activitat per a joves, amb condicions molt avantatjoses.

La regidora de Joventut de l'Ajuntament de la Seu, Meritxell Planes, explica que “es tracta d'un nou projecte de joves i per a joves, perquè puguin desenvolupar el seu talent i trobin un espai on compartir i aprendre entre ells".

Tots aquells joves que estiguin interessats a prendre part del programa Idea't poden demanar informació a l'Oficina Jove per presentar la seva proposta, ja sigui com a tallerista o bé com a assistent. L'espai del Centre Cívic l'Escorxador pot ajudar a desenvolupar la idea proposada amb assessorament tècnic, mitjans de comunicació i equipaments. D'aquesta manera, poden donar-se a conèixer en el seu camp professional o de formació, tot motivant-los a pensar, dissenyar i desenvolupar una idea per oferir-la a d'altres joves.

Idea't s'iniciarà amb un taller d'iniciació de maquillatge de festa, dissabte 27 de desembre de les deu del matí a la una del migdia al Centre Cívic l'Escorxador, a càrrec de Mercè Miguel Millan. Les inscripcions es poden fer fins al 22 de desembre a l'Oficina Jove mateix, trucant al 973 35 56 08 o bé enviant un correu electrònic a alturgell@oficinajove.cat. El preu és de 10 euros i les places són limitades.

Propers tallers

El projecte Idea't continuarà durant tot l'any 2015 amb la celebració d'altres tallers. El mes de febrer n'hi haurà un de decoració d'aparadors de primavera, a càrrec d'Urgell Navarro. Al març, un altre d'scratchbooking conduït per Urgell Mestre. El mes d'abril es farà els tallers de fotografia estampada amb diferents materials, amb Marta Belmonte; de ioga, amb Sílvia Monne, i de costura, amb Natàlia Blanco.

Mostrar formulari de contacte