Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Oficina Jove ofereix un curs de director de lleure

L'Oficina Jove ofereix un curs de director de lleure

La formació, que es programa per primera vegada en tres anys, permet coordinar activitats ludico-educatives. La inscripció ja està oberta i les classes es faran al llarg del setembre i fins al primer cap de setmana d'octubre

Curs de director de lleure a l'OJAU
Curs de director de lleure a l'OJAU
28/07/2016 16:35

La Regidoria de Joventut i Infància de l’Ajuntament de la Seu ha obert les inscripcions per al curs de director de lleure que convoca l’Oficina Jove de l’Alt Urgell (OJAU). Aquesta oferta s’emmarca en el programa Pack Lleure 2016 que engloba tota la formació d'aquest àmbit que es duu a terme a la Seu i comarca.

Després de no convocar-se un curs de director de lleure des de l’any 2013, la regidora de Joventut i Infància de l’Ajuntament de la Seu, Sílvia Iscla, manifesta que “continuem apostant per formacions d’aquesta tipologia, ja que la ciutat i la comarca estan plenes d’ofertes en el món del lleure, i representa una oportunitat per poder-ne aprendre i entrar-hi a treballar”.  

El curs, detallen des del consistori, consta de 320 hores distribuïdes en dos blocs: una etapa lectiva de 200 hores i una de pràctiques de 120 hores. Està adreçat a totes aquelles persones majors de 18 anys interessades en la coordinació d’activitats d’educació en el lleure i que compleixin els requisits d’accés al curs. La superació de les classes permet obtenir el diploma i el carnet que expedeix la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, a proposta de les escoles d’educadors en el lleure infantil i juvenil.

Dates, horaris i preu

Les dates en què s’impartirà són de l’1 al 10 de setembre, els dies 17, 18, 24 i 25 de setembre i els dies 1 i 2 d’octubre. Els horaris de les classes seran de les 9 del matí a les 2 del migdia, i de 2/4 de 4 de la tarda a 2/4 de 8 del vespre.

El preu de la inscripció és de tres quotes de 120 euros cadascuna. Per formalitzar-la o obtenir més informació cal dirigir-se presencialment a l’OJAU, trucant al 973 355 608; per WhatsApp (607 866 902) o a través del correu electrònic alturgell@oficinajove.cat.

Requisits d’accés

Els aspirants cal que tinguin fets els 18 anys i, a més a més, tenir el carnet de monitor/a de lleure o bé una titulació de grau, diplomatura o llicenciatura en educació infantil o primària, educció social, pedagoga, psicologia o CAFE (Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport); cicle formatiu d’integració social o Educació infantil; estar en possessió del títol de Màster de formació del professorat; i tenir experiència acreditable en el lleure educatiu.

Mostrar formulari de contacte