Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Organyà, novament líder al vèncer a les Borges (0-2)

L'Organyà, novament líder al vèncer a les Borges (0-2)

Victòria també pel Castellciutat amb el Vilanova de la Barca (4-3) i derrotes de La Seu a Artesa (2-1), de l'Oliana amb la Vilanovenca (4-3) i del Nargó amb el Vilanova de l'Aguda (1-2) El camp de futbol de la Seu acull un partit en record de Xavi Lluch
Homenatge a Xavi Lluch
07/12/2009 09:35

El CF Organyà s'ha situat novament líder en solitari a Primera Territorial, gràcies al triomf per 0-2 a les Borges Blanques i a l'empat de l'EFAC a Balaguer. Un gol de Roch a la mitja hora de joc i un altre de Vila a les acaballes van certificar la bona marxa del conjunt ganxo, que suma 28 punts. Al mateix grup, La Seu no surt de la cua i aquesta jornada ha perdut a Artesa de Segre (2-1). El matx no es va decidir fins als últims minuts, tot i que els locals van dominar el joc i van sentenciar amb el 2-0 a cinc minuts del final, cosa que va fer inútil el penal marcat tot seguit per Aleix.

A Segona també hi ha hagut cara i creu. El Castellciutat va sorprendre dissabte el líder, el Vilanova de la Barca, a qui va guanyar per 4-3 tot i veure com li expulsaven tres dels seus jugadors. L'àrbitre també va fer fora un component de l'equip visitant. Els aficionats van gaudir d'un partit trepidant, en què a la mitja part els groc-i-blaus ja guanyaven per 3-1, amb gols de Díez-Canedo, Luque i Raya, el qual va sentenciar al minut 65. El Castellciutat va aguantar amb inferioritat numèrica i va obtenir tres punts molt importants, que el situen amb 16 i per davant de l'Oliana. El conjunt olianès va perdre pel mateix resultat (4-3) al camp de la Vilanovenca.

Finalment, a Tercera, el Coll de Nargó ha perdut amb el Vilanova de l'Aguda (1-2) i es queda de moment amb 11 punts.

A banda de la competició, l'altre centre d'atenció del futbol local aquest cap de setmana ha estat el partit en record de Xavi Lluch. El Camp Municipal de la Seu va acollir aquest diumenge a la tarda un matx que va aplegar amics, futbolistes i aficionats per homenatjar Lluch, quan es compleix un any de la seva mort.