Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Notícies / L'Urban Sport acull el primer torneig de pàdel Circuit Shup

L'Urban Sport acull el primer torneig de pàdel Circuit Shup

L'esdeveniment va reunir 32 parelles. En la categoria Or van vèncer Eli Nogueras -exjugadora del World Padel Tour- i Gustavo Morales; i en Plata, Maria Suárez i Jordi Negre
06/05/2021 10:49

El complex Urban Sport de la Seu d'Urgell va acollir diumenge passat la primera edició del torneig de pàdel Circuit Shup, organitzat per Anna Aguarales, gerent de la marca de roba Shup Clothing i monitora de pàdel al club urgellenc. La prova constava de dues categories mixtes i va comptar amb la participació de 32 parelles; concretament, 17 a la categoria Or i 15 a la Plata.

Pel que fa als resultats, en la categoria Or van guanyar Eli Nogueras (exjugadora del World Padel Tour) i Gustavo Morales. La parella finalista va ser la formada per Anna Aguareles i Fernando Garcia-Alejo (coordinador de l´Escola de Pàdel de l´Urban Sport). En Categoria Plata, van vèncer Maria Suárez i Jordi Negre, mentre que els subcampions van ser Urgell Jordana (alumna de l´escola de pàdel de l'Urban Sport) i Jordi Sánchez.

L'esdeveniment va reunir aficionats de la Seu, l'Alt Urgell, Andorra, la Cerdanya i Barcelona. També es va organitzar un 'Quiz' per als participants. Hi van col·laborar Embotits Espuñes, Visuals Vinyls i UnioSport Andorra.