Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'urgellenc Francesc Viaplana, nou president de la federació d'ERC a l'Alt Pirineu

L'urgellenc Francesc Viaplana, nou president de la federació d'ERC a l'Alt Pirineu

Mireia Pellicer ocuparà la secretaria d'Imatge i Comunicació La nova executiva vol recuperar la confiança dels electors pirinencs

06/02/2012 10:50

L'urgellenc Francesc Viaplana i Manresa ha estat escollit aquest dissabte, a Martinet, nou president regional de la Federació d'ERC a l'Alt Pirineu. La de Viaplana era l'única candidatura que es presentava.

En la nova executiva també hi figura Mireia Pellicer com a secretària d'Imatge i Comunicació. Pel que fa a les altres secretaries, Marc Canturri s'ocuparà d'Organització; Eva Fiter, d'Administració i Finances; Rosa Amorós, de l'àrea de la Dona; Francesc López, de Política Municipal; i Raimon Ribas, de Política Parlamentària.

El nou responsable regional, que va ocupar el número 4 d'ERC a les darreres eleccions municipals de la Seu, ha explicat a la militància el objectius del seu programa. Entre aquests hi ha "donar suport als càrrecs electes del territori, realitzar una gestió transparent i accessible a tota la militància, contribuir a fer visibles les dones del Pirineu en els llocs de debat i decisió, i participar de la construcció nacional" des d'una visió pirinenca.

Crítiques a la retallada al tren de la Pobla

Francesc Viaplana aposta per la recuperació d'ERC i de la confiança dels electors. En aquest sentit, Viaplana ha expressat el ple suport a la campanya Volem lo tren, contra la supressió de línies al tren de la Pobla de Segur. Segons el president de la federació, amb aquesta retallada “queda demostrada quina és l'actitud del Govern pel que fa l'equilibri territorial i l'equitat en l'accés als serveis”.

La cloenda del congrés va ser a càrrec de la secretària general d'ERC, Marta Rovira.

  • ERC - Federació Alt Pirineu
    ERC - Federació Alt Pirineu
  • Francesc Viaplana (ERC)
    Francesc Viaplana (ERC)

Mostrar formulari de contacte