Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'XCircuit d'esquí nòrdic continua aquest dissabte amb la Micro Pirineu a Lles de Cerdanya

Les inscripcions per a la marxa infantil segueixen obertes. Sadurní Betriu i Martina Cardona, guanyadors absoluts de l'Andorra Fons, en què Thomas Pereiro i Naia González van vèncer a la distància de 5 km

17/02/2022 19:30

L'XCircuit d'esquí nòrdic continua aquest cap de setmana amb el retorn de la Micro Pirineu. La marxa infantil se celebrarà aquest dissabte, dia 19, a l'estació de Lles de Cerdanya. Les inscripcions continuen obertes al web www.xcircuit.cat.

La jornada començarà a les 9 del matí amb el reconeixement del circuit i la recollida de dorsals, que es tancarà a 1/4 de 12. Al cap de quinze minuts (11.30 h) hi haurà la sortida classificatòria de la prova, amb un recorregut de 1.000 metres per a les categories U16 i U14 i de 500 metres per a U12, U10, U8 i U6. La sortida en bateries serà al migdia (12.15 h). El preu és de només 5 euros per a federats i 7 per a no federats.

L'XCircuit es va crear per incentivar l'afició a l'esquí nòrdic i a les marxes, tot gaudint-les en grup o en família. I en el cas de proves com la Micro Pirineu, l'objectiu específic és fomentar aquest esport entre infants i joves. Per això, la categoria màxima d'edat és fins a 16 anys.

Andorra Fons

La setmana passada es va celebrar una nova prova del circuit: l'Andorra Fons, a Naturland-la Rabassa, organitzada pel NEC. Sadurní Betriu (CEFUC) va ser el guanyador absolut a la prova de 10 km, tot sumant aquesta victòria a la que havia aconseguit la setmana anterior a la Marxa Beret. En categoria femenina va vèncer Martina Cardona. Pel que fa a la cursa de 5 km, els guanyadors van ser Thomas Pereiro i Naia González.

La cursa familiar ha estat dominada per la Família Ruiz Giralt. En segon lloc va quedar la Família Melsió Pallerola. La festa es va completar amb un dinar de germanor a les instal·lacions de la Cota 1.600.

Prèviament, dissabte va ser el torn de les competicions d'Skicross i Duatló, amb 10 categories per edats i gènere, amb diversos podis tant pel CEFUC com pel CENA. En Biatló categoria U10 van guanyar Llargui Nombiedro i Corentin Kergoat; en U12, Martina Torres i Bernat Melsió; en U14, Joana Puig i Mael Bernole; en U16, Berta Guitart i Pau Molins; i en U18, Martina Miquel i Lluis Solé.

En el VIII Trofeu Skicross, també dissabte, els guanyadors en categoria U10 van ser Llargui Monbiedro i Roc Martí; en U12, Martina Torres i Bernat Melsió; en U14, Nelly Muller i Bernat Cadena; en U16, Berta Guitart i Arnau Miquel; i en U18, Martina Miquel i Luis Solé.

• Lluirament de premis de l'Andorra Fons 2022 (Naturland-la Rabassa)
    Lluirament de premis de l'Andorra Fons 2022 (Naturland-la Rabassa)