Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Més de 150 competidors al 7è Campionat de Karate Tradicional TKFI

Més de 150 competidors al 7è Campionat de Karate Tradicional TKFI

La jornada va aplegar al Palau d'Esports clubs d'arreu de Catalunya i també d'Andorra i l'Aragó El TKFI La Seu va sumar 14 podis, entre els quals quatre primers llocs

Karate - Campionat TKFI 2014
Karate - Campionat TKFI 2014
23/12/2014 10:28

El Palau d'Esports de la Seu d'Urgell va viure aquest diumenge passat una gran jornada de karate, amb la celebració del 7è Campionat de Karate Tradicional TKFI. L'edició d'enguany va superar els 150 competidors inscrits, amb presència de famílies senceres en alguns casos i amb clubs d'arreu de Catalunya i també d'Andorra i l'Aragó.

El club amfitrió, el TKFI La Seu, va sumar 14 podis entre en les moltes categories en joc. Les victòries locals van ser per a Gerard Gombau (juvenil masculí), Denis Zambrano (aleví mixte), Ylenia Jiménez (benjamí mixte) i l'equip de Kata aleví.

També hi va haver podis per a Carla Moscoso (pre-benjamí), Joan Ruiz (benjamí), Dani Alique (aleví 6-7 anys), Bernat Vilà (aleví 8-9 anys), Mar To i Lluís Pons (infantil masculí 10-11 anys); Àneu Muns (infantil femení 10-11 anys) i Octavi Ivan (cadet masculí).

El Club Karate Montornès va ser protagonista destacat del campionat, amb l'obtenció de 26 podis, entre els quals 11 primers llocs. També hi van participar els clubs TKFI Llívia-Puigcerdà, Shotokan Encamp, Bosch Manresa, Kyokushin Castellar i TKFI Aragón.

Des de l'organització s'ha agraït el suport de tots els pares i mares, dels clubs assistents, dels àrbitres i del col·laboradors, de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell per cedir les instal·lacions i de RàdioSeu pel seguiment de l'activitat del TKFI La Seu. La competició va comptar amb la presència del president de la Federaciño Catalana de Karate, i del representant de l'Alt Urgell a la Diputació de Lleida, Antoni Navinés.

Mostrar formulari de contacte