Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Més de 70 infants prendran part en les Estades d'Hoquei del CH Cadí

Més de 70 infants prendran part en les Estades d'Hoquei del CH Cadí

Durant aquesta setmana té lloc el primer torn, adreçat a les categories juvenil, infantil i aleví

Hoquei - Estades
Hoquei - Estades
04/07/2008 11:42

Durant aquesta setmana té lloc el primer torn de les Estades d'Hoquei La Seu d'Urgell 2008, organitzades pel Club Hoquei Cadí. Aquest primer torn, adreçat a les categories juvenil, infantil i aleví, compta amb la participació de 26 nens. El director de les Estades és Manel Rubio (entrenador nacional i ex-jugador de l'OK Lliga 06/07).

Rubio té el suport dels monitors Eduard Vidal (coordinador esportiu C.P. Tordera), David Giraut (jugador C.H. Teldair Mollerussa) i Pere Olivart (jugador C.H. Juneda). L'apartat de lleure el dirigeix Cristina Escolà (directora d'activitats) acompanyada de Sílvia Torné, Gemma Azorín i Marta Fidalgo.

Les estades estan orientades a nens i nenes que practiquen l'hoquei durant l'any. L’objectiu de la iniciativa és perfeccionar la pràctica d’aquest esport. Alhora, es vol oferir la possibilitat de gaudir de la natura i es vol potenciar la convivència entre jugadors i monitors.

Els entrenaments tenen lloc a la pista coberta i a la pista exterior del poliesportiu municipal.

Les activitats de lleure inclouen, entre d'altres, una sessió de ràfting o piragüisme al Parc Olímpic del Segre, i una classe al Club Aravell Golf Andorra.

Des de la web www.hoqueicadi.cat es pot accedir a les fotografies del dia a dia dels esportistes.

Del 6 al 12 de juliol tindrà lloc el segon torn de les Estades d’Hoquei del CH Cadí, per a nens des de categoria escolar fins a categoria benjamí. Per aquest torn es compta amb 47 nens inscrits.

Mostrar formulari de contacte