Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Més d'un miler d'espectadors al Retaule de Sant Ermengol

Més d'un miler d'espectadors al Retaule de Sant Ermengol

El bon temps ha afavorit una bona afluència a les representacions d'enguany L'espectacle ha estrenat un nou escenari que facilita la proximitat amb el públic

13/08/2013 10:09

El Retaule de Sant Ermengol ha tancat les seves representacions d'enguany amb un balanç de més d'un miler d'espectadors. El bon temps dels darrers dies ha permès que els claustres de la Catedral acollíssin una mitjana d'uns 150 espectadors diaris a les sessions, que es van cloure diumenge.

Tant el públic com els actors han valorat especialment la principal novetat d'enguany: el nou escenari que ha permès més proximitat entre uns i altres, com també donar més vistositat al muntatge.

Els organitzadors s'han mostrat satisfets per l'afluència de públic, després que enguany s'ha fet novament un esforç per atraure nous espectadors. Així, s'ha ofert descomptes amb el Carnet Jove i packs turístics que inclouen tot un dia d'activitats relacionades amb el Retaule. A més a més, s'ha donat a conèixer l'obra, a càrrec dels seus protagonistes, als centres urbans de diverses poblacions del Pirineu i de l'entorn de Lleida.

  • Retaule de Sant Ermengol - Nou escenari
    Retaule de Sant Ermengol - Nou escenari
  • Retaule de Sant Ermengol 2013
    Retaule de Sant Ermengol 2013

Mostrar formulari de contacte