Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Mafriseu denuncia que l'acusació contra el seu envasat 'no està demostrada'

Mafriseu denuncia que l'acusació contra el seu envasat 'no està demostrada'

L'escorxador assegura que les mostres qüestionades per un anònim eren una prova i que no han sortit mai a la venda En un comunicat, l'empresa urgellenca defensa la qualitat dels seus productes

23/03/2015 18:48

L'empresa urgellenca Mafriseu s'ha defensat de l'acusació anònima -feta pública divendres passat- contra el seu procés d'envasat i conservació, i ha mostrat el seu convenciment que la presumpta aplicació incorrecta "no està demostrada" en cap cas. La firma pirinenca ha respost així a la investigació oberta arran de la denúncia presentada no només contra ells sinó també contra una desena més de firmes del sector carni.

En un comunicat, el gerent de Mafriseu SA, Domènec Estany, recorda que la polèmica sorgeix d'"una persona desconeguda" que es va adreçar als Mossos d'Esquadra, per la qual cosa se sospita que existeix "una finalitat oculta".

Pel que fa la inspecció policial que es va practicar en el seu moment a les instal·lacions de la Seu, Estany aclareix que l'origen de la polèmica es remunta "als mesos d'abril i maig del 2014, quan es van realitzar unes mostres amb un nou sistema d'envasat". Tanmateix, matisa que "cap d'aquestes mostres no va sortir a la venda ja que es van fer les retirades efectives, tal com queda reflectit en les actes dels SVO (Serveis Oficials Veterinaris)".

Emparats per "tots els certificats establerts"

En aquest sentit, Mafriseu conclou que es pot assegurar que "les nostres instal·lacions sempre han assortit els productes envasats amb gasos autoritzats". Alhora, l'empresa recorda que a dia d'avui es continua "produint i comercialitzant els productes, emparats per tots els certificats establerts".

El comunicat també destaca que "Mafriseu S.A. acumula 55 anys d'experiència en el sector de la carn, 23 formant part de la IGP Vedella dels Pirineus Catalans i 13 elaborant productes emparats sota producció ecològica". Per tot plegat, reafirmen que segueixen treballant com sempre per "mantenir i millorar, en la mesura del possible, la qualitat de la carn que comercialitzen". Finalment, agraeixen "la confiança que sempre han dipositat els nostres clients i consumidors".

Mostrar formulari de contacte