Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Magda Oranich participa en el Dia de la Dona de la Seu

Magda Oranich participa en el Dia de la Dona de la Seu

L'advocada i periodista ofereix aquest divendres una xerrada a la Sala de la Immaculada, a les 21.00 hores L'Escola Municipal de Música proposa un concert de música moderna i tradicional per aquest dissabte

La Salle - Joc de rol d'autoocupació
La Salle - Joc de rol d'autoocupació
09/03/2012 17:27

L'advocada i periodista Magda Oranich oferirà aquest vespre, a les 21.00 hores, una xerrada-col·loqui a la Sala de la Immaculada de la Seu d'Urgell. L'acte s'emmarca en la programació dels actes commemoratius del Dia de la Dona a la Seu d'Urgell.

Magda Oranich (Barcelona, 1945) té una llarga experiència professional. Entre alguns fets rellevants de la seva vida destaca que fou detinguda per participar en reunions de l'Assemblea de Catalunya. Dedicada al dret penal, formà part de l'equip defensor del militant d'ETA Jon Paredes Manot Txiki en el consell de guerra del 27 de setembre de 1975. Després de la fi del franquisme milità a Nacionalistes d'Esquerra i, posteriorment, a Iniciativa per Catalunya, amb la que fou escollida diputada per Barcelona a les eleccions al Parlament de Catalunya de 1992.

Oranich també ha estat membre de la Comissió dels Drets humans del Col·legi d'Advocats de Barcelona i membre de la Comissió de Reforma dels Estatuts del Futbol Club Barcelona. El 1995 abandonà IC i fou regidora independent per les llistes de CiU a l'Ajuntament de Barcelona des del 1999, on va estar adscrita al Districte de Gràcia.

L'advocada i periodista també va formar part part de la junta directiva del Futbol Club Barcelona presidida per Joan Laporta. Va ser una de les persones conegudes que van posar el seu rostre per donar suport a la ILP Prou  i es presidenta de la Comissió de Protecció dels Drets dels Animals del Col·legi d'Advocats de Barcelona.

Concert de l'Escola Municipal de Música de la Seu

L'Escola Municipal de Música de la Seu d'Urgell oferirà demà dissabte, 10 de març, un concert de música moderna i tradicional. Els alumnes interpretaran un ampli repertori de música seleccionada des dels anys 60 fins a l'actualitat.

El concert tindrà lloc a la sala de Sant Domènec de la capital alturgellenca a les sis de la tarda. L'entrada és lliure.

Mostrar formulari de contacte