Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Mans Unides recapta més de 2.200 euros amb el Sopar de la Fam

Mans Unides recapta més de 2.200 euros amb el Sopar de la Fam

L'acte s'ha celebrat aquest dimecres al vespre al Centre Cívic El Passeig Els diners es destinaran a un projecte de formació i ajuda agrícola a Kamara (Kènia)

Mans Unides - Cartell Sopar de la fam 2012
Mans Unides - Cartell Sopar de la fam 2012
22/03/2012 11:51

Mans Unides de l'Alt Urgell ha recaptat més de 2.200 euros aquest dimecres al vespre amb el tradicional Sopar de la Fam, que s'ha celebrat al Centre Cívic El Passeig. Els veïns de la Seu es van sumar novament a l'acte solidari.

La recaptació ha estat lleugerament per sota d'altres ocasions, però en tot cas Mans Unides ha valorat positivament la resposta dels seus associats i amics. L'acte va comptar amb l'assistència, entre d'altres, de l'alcalde de la Seu, Albert Batalla, i amb l'animació musical del Truki.

Cal recordar que la recaptació es destinarà a un projecte de formació, eines agrícoles, bestiar, llavors i tancs d'aigua per al districte de Kamara, a Kènia. L'import total del projecte ascendeix a 54.146 euros, que han de fer possible l'ajut a 274 famílies desplaçades a les quals han arrassat les terres i tenen greus problemes d'alimentació i salut.

Mostrar formulari de contacte