Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Maragall garanteix 'excel.lència educativa' per a la Seu d'Urgell

Maragall garanteix 'excel.lència educativa' per a la Seu d'Urgell

El conseller destaca el paper de capitalitat de la ciutat L’alcalde urgellenc, Albert Batalla, assegura que els terrenys per al nou institut se cediran com a molt tard a principis de l'any que ve

Batalla - Maragall - Signatura llibre d'honor
Batalla - Maragall - Signatura llibre d'honor
23/05/2008 12:21

El conseller d’Educació de la Generalitat, Ernest Maragall, coincidint amb la inauguració del 4t Congrés d’Educació i Entorn, va visitar ahir l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i es va reunir amb els portaveus de tots els grups polítics representats al consistori. Maragall va qualificar 'd’excel.lent' l’oferta educativa de la Seu i es va mostrar convençut de la capacitat de la conselleria per donar resposta a les necessitats de la ciutat, molt activa en aquest àmbit.

Maragall va destacar la capitalitat de la ciutat i les seves condicions específiques. Alhora, va subratllar que els serveis oferts abracen tots els nivells educatius. El conseller va recordar, d’altra banda, el paper de l’escola rural a la zona, i en va fer una valoració molt positiva.

Per la seva banda, l’alcalde de la Seu, Albert Batalla, va recordar a Maragall els reptes de la ciutat en l’àmbit de l’educació. Així doncs, va parlar de la construcció de la nova llar d’infants, la millora de les instal.lacions del col.legi Albert Vives, la construcció d’un nou Institut, l’ampliació de les aules del centre de formació d’adults i la nova ubicació de l’Escola Oficial d’Idiomes, entre d’altres. Batalla es va mostrar satisfet pel compromís de la conselleria per tal “d’afrontar i col.laborar en la millora de l’educació de la Seu”.

En relació als terrenys per al nou institut de secundària, Albert Batalla va manifestar que se cediran aquest any o a principis de l’any que ve. “Donarem així resposta a la demanda d’un nou equipament, ja que l’IES Joan Brudieu és actualment un dels més grans de Lleida”, va afirmar.

Mostrar formulari de contacte