Maria Josep Rosselló coordina el postgrau de Salut Alimentària de la UdA
La Universitat d'Andorra tancarà el 26 d’octubre el període de matrícula per a la segona edició del Postgrau en Promoció de la Salut Alimentària. El curs és coordinat per la prestigiosa dietista Maria Josep Rosselló.
El postgrau vol potenciar els coneixements en nutrició i dietètica entre els col·lectius professionals que poden promocionar bons hàbits alimentaris. La formació s'adreça a tots aquells diplomats o llicenciats que tenen la necessitat d’ampliar els seus coneixements en aquest àmbit.
Les classes seran a càrrec d'Olga Travesset, professora de l’UdA. En el marc del programa, l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació organitzarà una jornada oberta a tothom sobre la legislació en matèria de seguretat alimentària. Es dedicarà a fer conèixer el dret alimentari en l’ordenament jurídic comunitari, com també els mecanismes de control sanitari i de seguretat alimentària que hi ha al Principat Andorra.