Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Medi Ambient obre una pista forestal al Pont de Suert per prevenir incendis

Medi Ambient obre una pista forestal al Pont de Suert per prevenir incendis

03/02/2010 12:29

El Departament de Medi Ambient i Habitatge, mitjançant l’empresa pública Forestal Catalana, ha finalitzat l’obertura d’una nova pista forestal dins del municipi de Pont de Suert, que millorarà la connectivitat de la forest de Camporan, considerada d’utilitat pública.

La pista, de 4,2 km de llarg i 4 metres d’amplada, facilitarà la gestió i permetrà la realització de treballs de millora forestal, prevenció d’incendis i l’aprofitament silvícola Camporan, que té una superfície de 578 hectàrees i està formada majoritàriament per repoblacions de pi roig. A més, l’actuació propiciarà l’ordenació d’aquest espai i la realització de treballs de prevenció i extinció en cas d’incendis forestals.

Les característiques orogràfiques, climàtiques i de vegetació fan que aquesta sigui una zona amb alt risc d’incendi en determinades èpoques de l’any, cosa que fa necessària una gestió adequada. Fins ara, aquests aprofitaments i treballs forestals no eren possibles doncs no existien accessos a gran part de la superfície de la forest de Camporan.

Mostrar formulari de contacte